Forny dit hjem med en tilbygning til hus

Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser på Google

Solidt håndværk, faglig rådgivning og kvalitetsmaterialer

Er tiden blevet moden til en tilbygning til dit hus, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Murerfirmaet Jesper Dam ApS har mange års erfaring med alle typer tilbygninger. Det solide håndværk er vort varemærke. Vi bygger kun i de bedste materialer og sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det.

Med udgangspunkt i Gadbjerg i Sydjylland hjælper vi mange kunder i og omkring Vejle, Kolding og Horsens. Står du med en drøm om en tilbygning til hus et andet sted i landet, så kører vi gerne langt for den rigtige opgave.

Tilbygning til hus med mange muligheder

Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang.

Uanset om du drømmer om en tilbygning til hus eller sommerhus, hvor du kan få en udestue, en ny entre, en garage, en hyggelige ekstra stue eller meget andet, så kan vi hjælpe dig. Skal der en ombygning til for at realisere dit ønskehjem, så tager vi også gerne hånd om denne opgave.

Med 25 års erfaring som murer, fornægter kvaliteten af vores arbejde sig ikke. Vi rådgiver dig løbende gennem processen, så du får mest muligt ud af vores faglige ekspertise – og et resultat, der er langtidsholdbart og lever op til dine forventninger. Og med vores tilfredshedsgaranti er du sikret, at vores arbejde ikke er færdigt, før du siger det.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at høre mere om de mange muligheder, en tilbygning til hus kan give dig, så kontakt os i dag. Vi hører gerne om, hvad du ønsker at få ud af dit hjem med en tilbygning, så vi kan hjælpe dig godt på vej.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit byggeprojekt.

25 års erfaring lyver ikke

Vi besidder stor erfaring inden for en lang række forskellige opgaver i murerbranchen.

Murer med tilfredshedsgaranti

Vi kører ikke før du er tilfreds med arbejdet, desuden tilbyder vi professionel rådgivning.

Vi kører langt for din opgave

Vi holder til i Gadbjerg i Sydjylland, men kører gerne ud til de rigtige opgaver.

lad os høre om din opgave

Kontakt os i dag med din opgave og modtag et uforpligtende tilbud

Er du ikke helt sikker på, om du står med en mureropgave? Så giv os et kald eller send os en e-mail med en beskrivelse af opgaven, og så finder vi sammen ud af, om vi er løsningen for dig. Og hvis du har brug for en murer, så står vi selvfølgelig altid klar med et uforpligtende tilbud.

Her tror vi nemlig på gennemskuelige priser uden nogen ubehagelige overraskelser. Kontakt os derfor allerede i dag og lad os skabe dit drømmehus. 

​Kontakt os

Murerfirmaet Jesper Dam ApS

Langgade 32 7321 Gadbjerg

Tlf.: +45 2071 8951

E-mail: murerjesperdam@gmail.com

CVR-nummer: 41327375

Se vores cookiepolitik

​Om os

bliv ringet op

​Ønsker du et opkald vedr. din opgave?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt