Facaderenovering: Når det skal gøres ordentligt

Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser på Google

Er en facaderenovering nødvendig?

Solrige sommerdage og hvide vintre. Ja, der er mange ting at elske ved de danske sæsoner. Desværre er de også rigtig hårde mod vores huse, og en lejlighedsvis facaderenovering er derfor en nødvendighed. Vind og vejr fører nemlig til slitage, revner og fundamentskader, der kun bliver større for hvert år, de bliver ignoreret.

En professionel murer kan dog hjælpe dig med alt fra en facadeisolering til en omfugning eller vandskuring af murstensvægge, og med vores 25 års erfaring tør vi godt garantere en flot udført facaderenovering.

Vores placering i Gadbjerg gør, at vi ligger under en times kørsel fra både Horsens, Kolding eller Vejle.

Invester i din bolig

En facaderenovering er ofte en af de absolut bedste boliginvesteringer, du kan få lavet. En renovering af facaden kan nemlig få dit hus til at se både flottere og nyere ud, og så kan den faktisk også være god for pengepungen.

Din husfacade bliver nemlig det første indtryk, som både dine gæster og potentielle huskøbere får, og en krakeleret og revnet facade er ikke et ønsket et. Forøg derfor både din boligværdi og din boligglæde med en professionel facaderenovering fra Murerfirmaet Jesper Dam.

Vi er altid klar på en snak

Overvejer du en facaderenovering, men har du lige et par spørgsmål først? Så føl dig altid velkommen til at ringe. Her hos Jesper Dam står vi nemlig klar til at besvare dine spørgsmål, uanset om de drejer sig om vores renoveringsmetoder eller priser.

Og selvfølgelig kommer vi altid med et uforpligtende tilbud, der er specielt designet til dine behov. Kontakt os derfor allerede i dag. Så ser dit hus snart flere år yngre ud. Vi tilbyder også renovering af badeværelse

25 års erfaring lyver ikke

Vi besidder stor erfaring inden for en lang række forskellige opgaver i murerbranchen.

Murer med tilfredshedsgaranti

Vi kører ikke før du er tilfreds med arbejdet, desuden tilbyder vi professionel rådgivning.

Vi kører langt for din opgave

Vi holder til i Gadbjerg i Sydjylland, men kører gerne ud til de rigtige opgaver.

lad os høre om din opgave

Kontakt os i dag med din opgave og modtag et uforpligtende tilbud

Er du ikke helt sikker på, om du står med en mureropgave? Så giv os et kald eller send os en e-mail med en beskrivelse af opgaven, og så finder vi sammen ud af, om vi er løsningen for dig. Og hvis du har brug for en murer, så står vi selvfølgelig altid klar med et uforpligtende tilbud.

Her tror vi nemlig på gennemskuelige priser uden nogen ubehagelige overraskelser. Kontakt os derfor allerede i dag og lad os skabe dit drømmehus. 

​Kontakt os

Murerfirmaet Jesper Dam ApS

Langgade 32 7321 Gadbjerg

Tlf.: +45 2071 8951

E-mail: murerjesperdam@gmail.com

CVR-nummer: 41327375

Se vores cookiepolitik

​Om os

bliv ringet op

​Ønsker du et opkald vedr. din opgave?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt