Renovering af badeværelse efter dine ønsker

Vurderet 5 ud af 5 stjerner baseret på anmeldelser på Google

Er det tid til badeværelset fra dine drømme?

Er du blevet træt af de grønne fliser på badeværelset? Den alt for lille bruser? Eller måske den akavede placering af toilettet? Uanset årsagen bag dit ønske om en renovering af badeværelset, står vi som murer klar til at hjælpe, og med vores 25 års erfaring og utallige tilfredse kunder tør vi godt give en tilfredshedsgaranti.

Vi har base i Gadbjerg, men vi kommer med glæde ud til det meste af Jylland, hvad enten du bor i Kolding, Vejle, Horsens eller længere væk. Vi er nemlig ikke bange for at køre langt.

Hvorfor få en renovering af badeværelset?

Vi kommer ikke udenom det. Badeværelset er som udgangspunkt det dyreste rum, du kan vælge at renovere. Det er derfor kun endnu vigtigere, at det bliver gjort ordentligt. En amatøragtig renovering af badeværelset resulterer nemlig kun alt for hurtigt i dyre efterregninger og et badeværelse, der irriterer dig endnu mere, end før du gik i gang.

Gør derfor dig selv den tjeneste at få det gjort ordentligt første gang.

Og gør dig selv endnu en tjeneste og vælg et firma, der tør garantere det.

Et tilbud skræddersyet til dine behov

Her hos Murerfirmaet Jesper Dam klarer vi alle typer af badeværelsesrenoveringer – uanset om det gælder en renovering af det lille badeværelse eller det store. Lad os derfor klare alt fra flisebelægningen af gulvet til det nye bad. Så har du snart det nye badeværelse, som du ellers kun har gået og drømt om.

Kontakt os derfor allerede i dag for et tilbud på en renovering af badeværelse, der er skræddersyet til dine behov. Og husk det nu. Hvis du ikke er tilfreds, er vores arbejde ikke færdigt. Vi tilbyder også facaderenovering

25 års erfaring lyver ikke

Vi besidder stor erfaring inden for en lang række forskellige opgaver i murerbranchen.

Murer med tilfredshedsgaranti

Vi kører ikke før du er tilfreds med arbejdet, desuden tilbyder vi professionel rådgivning.

Vi kører langt for din opgave

Vi holder til i Gadbjerg i Sydjylland, men kører gerne ud til de rigtige opgaver.

lad os høre om din opgave

Kontakt os i dag med din opgave og modtag et uforpligtende tilbud

Er du ikke helt sikker på, om du står med en mureropgave? Så giv os et kald eller send os en e-mail med en beskrivelse af opgaven, og så finder vi sammen ud af, om vi er løsningen for dig. Og hvis du har brug for en murer, så står vi selvfølgelig altid klar med et uforpligtende tilbud.

Her tror vi nemlig på gennemskuelige priser uden nogen ubehagelige overraskelser. Kontakt os derfor allerede i dag og lad os skabe dit drømmehus. 

​Kontakt os

Murerfirmaet Jesper Dam ApS

Langgade 32 7321 Gadbjerg

Tlf.: +45 2071 8951

E-mail: murerjesperdam@gmail.com

CVR-nummer: 41327375

Se vores cookiepolitik

​Om os

bliv ringet op

​Ønsker du et opkald vedr. din opgave?

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt